Suomeksi English

oulu2026.rimbert.fi -sivuston saavutettavuusseloste

Verkkosivuston oulu2026.rimbert.fi saavutettavuus

Tällä sivulla kuvaamme, miten verkkosivusto täyttää digitaalisten julkisten palvelujen esteettömyydestä annetun lain mukaiset vaatimukset, sekä tiedotamme tiedossa olevista esteettömyysongelmista. Alla löydät myös tietoa siitä miten voit ilmoittaa meille löytyneistä puutteista, jotta voimme korjata nämä.

Mitä tehdä, jos et voi käyttää verkkosivuston osia?

Jos tarvitset tietoa verkkosivustolta eri muodossa kuin mitä sivusto tarjoaa, voit ottaa meihin yhteyttä: info@oulu2026.eu

Vastausaika on normaalisti kaksi työpäivää.

Ilmoita verkkosivujen saavutettavuuden puutteista

Pyrimme jatkuvasti parantamaan verkkosivujen saavutettavuutta. Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, joita ei ole kuvattu tällä sivulla, tai jos olet sitä mieltä, että emme noudata lainsäädännön asettamia vaatimuksia, pyydämme sinua ilmoittamaan meille sähköpostitse, jotta saamme tiedon ongelmasta ja voimme korjata nämä.

Ilmoita saavutettavuuspuutteista sähköpostiosoitteeseen: info@oulu2026.eu

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ystävällisesti ensin palautetta meille , eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero: vaihde 0295 016 000

Sivuston saavutettavuus

Sivusto oulu2026.rimbert.fi on yhteensopiva standardin Web Content Accessibility Guidelines -version 2.1 tason AA kanssa. Alla kuvataan, mikä sisältö ei ole saatavilla.

Lakisääteisten vaatimusten noudattamatta jättäminen

Saavutettavuudessa ei ole havaittu puutteita.

Näin testaamme sivustoa

Teemme jatkuvasti itsearviointia (sisäistä testausta) palveluntarjoajamme avulla.

Viimeisin arvio on tehty 17.10.2022.